5 Metode pentru a atrage mai multi clienti pentru evaluarile imobiliare

Intelegeti impactul clientilor existenti

Un studiu mai vechi a constatat ca va costa, in medie, de cinci ori mai mult sa dobanditi un nou client, decat sa pierdeti unul existent. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa opriti marketingul pentru afacerea de evaluari imobiliare dupa ce ati facut o achizitie de client.

Identificati-va oportunitatile de cumparare repetata, vanzare ascendenta si vanzare incrucisata. Deoarece clientii dvs. existenti au facut deja o achizitie, ei deja va cunosc, va plac si au incredere in dvs. Daca le-ati oferit o experienta buna, le-ati dat un motiv pentru a face afaceri din nou cu dvs. in cazul in care va aparea vreodata nevoia.
Chiar daca nu apare nevoia (in cazurile in care este o achizitie finala fara oportunitati de vanzare), ar trebui sa va incantati clientii. Viu graiul este un instrument promotional puternic (si gratuit).

Folositi unelte gratuite de promovare

Vorbind despre instrumentele promotionale gratuite, este important sa retineti ca, din moment ce v-ati angajat intr-un obiectiv, si deoerece businessul de vealuator imobiliar e un domeniu limitat, nu este nevoie sa va umflati cheltuielile generale cu gadgeturi. Utilizati instrumente promotionale gratuite acolo unde este posibil si angajati-va la instrumentele cu plata numai daca stiti ca vor imbunatati drastic operatiunile sau performantele existente.

Creati un site web pentru a fi stapanul prezentei dvs. online

A avea un site web cu aspect profesional este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le veti crea pentru afacerea dvs. Aici veti arata cine sunteti, ce oferiti, unde sunteti si modul in care un potential client poate lua legatura cu dvs, sunt de parere cei de la www.imobiliarepro.com.

Este un canal pe care il veti detine intotdeauna (spre deosebire de alte platforme care pot schimba politicile sau pot fi sau nu la moda) si are capacitatea de a genera trafic organic pe langa faptul ca este un loc pentru a trimite trafic din publicitate si alte initiative de marketing.

Nici site-ul dvs. web de prezentare pentru serviciile de evaluator imobiliar nu este doar o simpla brosura. Aveti capacitatea de a-l transforma intr-un agent de vanzari 24-7, intelegand cum sa convertiti traficul si sa-l transformati in clienti potentiali (mai multe despre asta mai tarziu).

Considerati blogging-ul pentru a atrage potentiali clienti pe site-ul dvs.

Blogging-ul este o modalitate excelenta de a genera trafic organic, in special pentru acei potentiali clienti care nu au ajuns inca la o decizie de cumparare. In plus, poate stabili credibilitate in spatiul dvs. si va poate pozitiona ca un lider de gandire.

Pentru a incepe un blog, puteti utiliza un instrument de site-uri web ieftin sau gratuit pentru a crea un site gratuit si pentru a utiliza unul dintre sabloanele lor. Chiar daca publicati doar o data pe saptamana, acest lucru va imbunatati vizibilitatea site-ului dvs. online si va va ajuta sa va educati potentialii clienti cu privire la motivele pentru care ar trebui sa aiba incredere in serviciile dvs de evaluator imobiliar.

Odata ce incepeti sa scrieti, puteti adauga un indemn la postari pentru ca vizitatorii sa se aboneze la blogul dvs. si sa primeasca e-mailuri. Aceasta este o modalitate excelenta de a incepe sa colectati clienti potentiali si sa oferiti clientilor potentiali o modalitate de a obtine informatii daca nu sunt gata sa cumpere orice de la dvs. inca.

Promovati-va pe retelele de socializare

Ar putea parea ca retelele de socializare sunt doar o platforma distractiva pentru oameni pentru a socializa si a se conecta, dar sunt de fapt un instrument de afaceri puternic. Retelele sociale va pot ajuta sa va sporiti autoritatea in domeniul evaluarilor imobiliare, sa va imbunatatiti clasamentul in motoarele de cautare si sa comunicati cu potentialii clienti. De ce nu ati vrea sa fiti vazut unde isi petrec timpul potentialii clienti?