Inchirieri auto Timisoara – Ce avantaje aveti?

Masinile au fost la un moment dat in istorie un lux, dar in ziua de zi ele s-au transformat intr-o necesitate. Naveta dintr-un loc in altul se poate face astazi pe sosea, pe cale ferata, pe apa si prin aer. De cate ori plecati din orasul de resedinta pentru o vacanta sau intalnire de afaceri, folositi un mijloc de transport care se potriveste stilului Dvs. Din ce in ce mai des, oamenii calatoresc in alta parte a tarii pentru afaceri si se intorc in aceeasi zi. Acest lucru este posibil atunci cand calatoria este planificata bine, adica biletele de avion sunt rezervate din timp si un serviciu de inchirieri auto Timisoara va pune la dispozitie un autovehicol pentru deplasare.

Oamenii prefera sa aibe o masina la dispozitie pentru a face economie de timp. Este mult mai convenabil sa conduci decat sa stai si sa astepti dupa mijloacele de transport in comun. Cand calatoresc departe de orasul de resedinta, majoritatea oamenilor prefera sa foloseasca un serviciu de rent a car decat sa foloseasca masina proprie. Sunt multe avantaje oferite de un serviciu de inchirieri auto. Puteti inchiria o masina pentru o ora, sau pentru cateva zile, sau chiar luni. De asemenea, puteti alege marca si culoarea masinii in functie de preferintele personale.Rent a car

Atunci cand aveti de-a face cu automobilul personal, trebuie sa va faceti griji legate de intretinere, schimbatul uleiului si verificari de rutine. Dar atunci cand alegeti sa inchiriati o masina, tot ce trebuie sa faceti este sa conduceti cu grija si sa returnati automobilul la timp. Performanta si mentenanta automobilului sunt griji care raman in sarcina agentiei de inchirieri auto.

Atunci cand inchiriati o masina, sunt cateva conditii pe care trebuie sa le indepliniti, in functie de firma de inchirieri auto Timisoara la care apelati:

  • In Romania, trebuie sa aveti minim 18 ani pentru a putea apela la un serviciu de inchirieri masini.
  • Trebuie sa aveti un permis de conducere valid pentru categoria in care se incadreaza autovehiculul
  • Trebuie sa achitati un avans, sau o garantie, inainte de a porni cu masina la drum.

Daca indepliniti conditiile de mai sus, sunteti eligibil pentru a beneficia de acest serviciu. Trebuie avut in vedere insa ca fiecare firma de inchirieri auto Timisoara are regulile proprii. Cititi cu atentie documentele care vi se pun in fata, precum si termenii si conditiile de inchiriere, inainte de a semna orice.

Inainte de pleca cu masina, este indicat sa o examinati cu atentie. Cateodata, aspectul exterior poate lasa de dorit. De asemenea, ar putea exista multe zgarieturi sau indoituri pe caroserie. Motorul masini este un punct important de asemenea – trebuie sa fie intr-o conditie excelenta. Daca cu exteriorul masinii puteti face un compromis pentru a economisi niste bani, nu acelasi lucru se poate spune despre motor – nu doriti sa va lase in drum atunci cand va asteptati mai putin.Inchirieri auto Timisoara

Probabil unul din cele mai placute aspecte legate de rent a car este faptul ca puteti cere oricand alta masina, daca cea curenta nu va satisface nevoile. De obicei, fiecare agentie de rent a car vine cu o oferta variata de autovehicule. Astfel, puteti alege intre o masina scumpa, una mica, o masina mai incapatoare de familie, sau chiar un camion, daca aveti sa gand sa efectuati o mutare. Cateodata puteti beneficia si de discounturi, in functie de perioada de inchirieri, rezervare in avans, sau alte imprejurari. Cu siguranta veti realiza cat de importanta poate fi o firma de inchirieri auto Timisoara atunci cand aveti nevoie de transport si masina Dvs este in orasul de resedinta.