6 pasi pentru a avea succes cu o afacere de inchiriat masini nou infiintata

1. Cercetati piata.

Daca cunoasteti aceleasi lucruri ca si competitorii dumnevoastra, nu este suficient. Mergeti mult mai departe. Studiati piata ca un adevarat expert. Cautati in Google cuvinte cheie care sunt legate de activitatea dumneavoastra – inchirieri auto, rent-a-car, automobile de inchiriat, si asa mai departe.

Nu va descurajati daca piata pare inundata. Puteti folosi acest lucru in avantajul dumneavoastra. Asta inseamna ca sectorul dumneavoastra functioneaza pentru acei oameni si ca puteti face ca lucrul respectiv sa functioneze la fel de bine si pentru dumneavoastra. Sunt bani acolo.

2. Stabiliti un obiectiv financiar tangibil.

Stabiliti noi obiective la fiecare sase luni si imbunatatiti intotdeauna situatia dumneavoastra initiala. Observati feedback-ul si aflati ce trebuie sa faceti in fiecare zi pentru a ajunge acolo unde vreti sa fiti. Stabiliti un obiectiv pe care il urmariti si verificati pasii de care aveti nevoie pentru a va apropia in fiecare zi de scopul propus.

3. Cand creati un website, faceti continutul sa poata fi distribuit.

Este minunat sa mentionati unii lideri din industria dumneavoastra, dar cand va dezvoltati propria marca, este important sa creati continut unic pe un singur hub. Un website pe care cititorii si potentialii clienti sa il acceseze si alta data, pentru mai mult din continutul dumneavoastra util.

4. Construiti o lista.

E-mail-ul este cea mai buna forma de “moneda” online si construirea unei liste de e-mail este unul dintre cele mai importante instrumente in construirea unei afaceri – si nu doar de inchiriat masini. Pe masura ce va dezvoltati site-ul care va permite sa faceti schimb de date, incepeti sa construiti o lista de e-mailuri ale persoanelor care viziteaza frecvent site-ul dumneavoastra. Apoi continuati sa le oferiti noutati. Acest lucru se va traduce in clienti noi pentru serviciile oferite de compania dumneavoastra.

Adaugarea unui formular de inscriere pe site-ul dumneavoastra si stabilirea unei baze de date pentru a stoca adresele dumneavoastra sunt primii doi pasi in construirea unui sistem de promovare prin e-mail . Resursele online gratuite va permit sa colectati informatii si adrese de e-mail pe site-ul dumneavoastra web. Pentru a stoca adresele de e-mail, multa recomanda programul Aweber, care ofera chiar si o versiune de proba gratuita de 30 de zile.

5. Lansati un produs sau un serviciu pe care il puteti vinde.

Daca aveti un obiectiv financiar pe care l-ati stabilit pentru urmatoarele sase luni, atunci trebuie sa faceti bani cat mai rapid. Acordati-va timp pentru a afla cele mai mari provocari cu care se confrunta publicul dumneavoastra tinta, si pentru a va construi relatia cu acesta. Apoi creati ceva care sa le rezolve problema si cu care sa iesit in evidenta. Stim ca acest lucru este mai usor de zis decat de facut, dar e critic. Vizitatorii ce provin din lista dumneavoastra, ii transformati in clienti, continuati si construiti o relatie.

6. Incepeti acum si imbunatatiti pe parcurs.

Multi oameni pierd timp gandindu-se sa faca lucrurile perfecte inainte de a-si lansa afacerea. Logo-ul, site-ul, marca, fluturasii de reclama – totul. Aceasta este o pierdere de timp. Vindeti produsul inainte de a-l realiza prin oferirea unei precomenzi. Concentrati-va pe obtinerea de vanzari si atragerea de clienti. Companiile de succes lansate nu sunt tot timpul perfecte.
Ganditi-va la Facebook si la toate schimbarile si imbunatatirile pe care le-au facut. Asadar incepeti cu pasi mici si intotdeauna cautati sa va imbunatatiti serviciile de inchiriat masini, flota si relatiile cu clientii. Cel mai important lucru este sa va bucurati de acest proces si sa stiti ca nu trebuie sa il faceti perfect. Incepeti astazi! Daca nu acum, atunci cand?